Påstået Crypto Miner Malachi Salcido sagsøgt af investorer

En mand i Washington ved navn Malachi Salcido er blevet sagsøgt af flere investorer, som hævder, at han fejlagtigt har udråbt sig selv som ekspert i krypto mining.

Malachi Salcido bliver eftersøgt for misbrug af midler

Salcido skulle angiveligt have ejet et selskab kaldet Step Change, som var bygget til at udvinde og udvinde nye digitale mønter. Investorer puttede hele 8,5 millioner dollars i virksomheden, blot for at se den blive opløst fuldstændigt ikke længe efter. De er nu ude af alle disse penge og siger, at de blev løjet og snydt af ejeren. Der er indledt et gruppesøgsmål mod Salcido af dem, der satte penge ind i firmaet.

Salcido beskyldes desuden for at have underslået de pågældende midler eller for at have „misbrugt“ op til 2,4 millioner dollars. Selv om pengene oprindeligt var beregnet til at styrke virksomheden og udvide dens aktiviteter, ser det ud til, at Salcido brugte dem på personlige huslejer og andre ting, der ikke havde noget med Step Change at gøre.

Susan Preston fra Seattle Angel Fund ser ud til at stå i spidsen for det juridiske spil. Hendes firma var en af de største investorer i Step Change og investerede under en serie A-finansieringsrunde i 2017. I et interview kommenterede hun:

Ledelse og gennemsigtighed over for aktionærerne er blevet opgivet og tabt … Vores umiddelbare mål er, at en uafhængig tredjepartsmodtager skal overtage kontrollen med virksomhedens drift med retstilsyn for at foretage en grundig analyse og genoprette virksomhedens drift i overensstemmelse med aktionærernes rettigheder og forventninger.

En talsmand for Salcido benægter beskyldningerne og siger, at Salcido og hans virksomheder er fuldt ud forpligtet til at anvende „etiske forretningsmetoder“. Talsmanden sagde:

Vi har fulgt de retningslinjer, der er specificeret i alle formelle aftaler, og vi har leveret dokumentation og oplysningsoplysninger i overensstemmelse med SEC’s krav. Vi bestrider påstandene, vi er fortsat forpligtet til vores værdier, og vi håber at kunne løse denne sag snart.

Et af de store spørgsmål, der er blevet rejst i retssagen, er, at Salcido angiveligt har opkrævet for meget i administrationsgebyrer. I sommeren 2018 opkrævede han 57.000 dollars om måneden (ironisk nok bitcoins pris i dag), selv om investorerne siger, at disse gebyrer ikke burde have oversteget 16.500 dollars. Salcido opkrævede således potentielt mere end tre gange det, der blev anset for nødvendigt.

Investorer er ikke tilfredse

Det er også anført, at Salcido overcharged på leje gebyrer for forskellige datacentre. Indtil videre kommer investorerne i Step Change fra regioner som Seattle, Luxembourg og Sverige. Søgsmålet blev indgivet på deres vegne den 1. marts i år.

På 46 år siger Salcido, at han først kom ind i bitcoin-verdenen tilbage i 2013. Fem år senere hævdede han at eje mere end fire procent af verdens minekapacitet. Han blev endda omtalt i programmer som CNBC på grund af sin påståede viden og kontrol i krypto-området.

Dieser Beitrag wurde unter Crypto veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.