DeFi-tokens rally mens Bitcoin-okser prøver å vende 19,5 tusen dollar for å støtte

En håndfull DeFi-tokens produserer tosifrede gevinster ettersom Bitcoin-prisen kjemper for å snu $ 19 500 til et sterkt støttenivå.

Verdens gjeld med negativ avkastning har steget til over $ 18 billioner ifølge Bloomberg. I slike tider er det ingen overraskelse at det desentraliserte finansområdet, et sted hvor du kan finne avkastning, har blitt en favoritt for investorer.

På grunn av høy investorefterspørsel har Coinbase pro nylig lagt til støtte for flere DeFi-tokens. Utvidet tilbudet ytterligere, har kryptovaluta-utvekslingen kunngjort at de vil utvide støtten til Aave, Bancor og Synthetix fra og med i dag.

Historien antyder at når Coinbase lister opp nye tokens, hopper prisene på kort sikt, en trend som også kan sees i den nylige prisaksjonen fra AAVE, BNT og SNX.

Bancor har fått økt oppmerksomhet fra investorene etter lanseringen av Bancor v2.1 og innføringen av BNT likviditetsgruvedrift. Protokollen har lagt til to nye tokens annenhver uke i programmet for likviditetsdrift, og dette tiltrekker seg nye investorer. Disse tiltakene har økt den totale verdien låst fra $ 15 millioner til over $ 85 millioner.

Kryptomarkedsdata daglig visning.

Den overskytende likviditeten som slo over hele verden har resultert i et oksemarked på tvers av flere aktivaklasser. Derfor har derivatens likviditetsprotokoll Synthetix tiltrukket handelsmenn som ønsker å maksimere avkastningen ved å handle i forskjellige krypto- og eldre markeder.

Synthetix kunngjorde nylig at de vil investere 100.000 sUSD i porteføljen som forvaltes av et valgt fellesskapsmedlem, og inntektene generert av dHEDGE-porteføljen vil bli tildelt forvalteren.

Dette programmet gir kunnskapsrike handelsmenn en mulighet til å øke belønningen ved å administrere et stort utvalg av Synths, og gjør det mulig for andre handelsmenn å dra nytte av å investere i porteføljer som forvaltes av vellykkede handelsmenn, en vinn-vinn-situasjon for alle.

Det tredje symbolet som bølger for sin sterke prishandling, er SushiSwaps styringstoken SUSHI. Som rapportert av Cointelegraph, har børsens nylige fusjon med DeFi-giganten Yearn Finance fanget oppmerksomhet fra okser. Dette ble nylig dekket i detalj av Cointelegraph. Quantstamp har nylig startet en revisjon av SushiSwap-protokollen, noe som kan øke tilliten til plattformen ytterligere.

Institusjonelle investorer har gradvis varmet opp til kryptovalutaer, og flere populære navn har offentliggjort sine Bitcoin-investeringer de siste månedene. Det er en mulighet for at noen investorer med høyere risikoappetitt kan bli interessert i DeFi-rommet, noe som kan øke prisene på disse tokens.

Mens grunnleggende ting er for høyere priser, la oss se på det tekniske for å fastslå veien for minst motstand.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.