Nieuwe Bitcoin ATH komt aan het einde van dit jaar, Big Downside Move Gewoon een BTD-kans: Nexo Oprichter

We zijn nog lang niet in de buurt van 2017, toen iedereen en hun grootmoeder hun creditcard maximaal benutten om BTC te kopen; deze rally is te danken aan slim geld, zei Antoni Trenchev.

Voordat het weekend hier kon zijn, kreeg de crypto-markt een koop de dipmogelijkheid omdat de prijs van Bitcoin daalde tot ongeveer $16.300 terwijl ETH het haalde tot $480. BTC herstelde zich licht tot $17.265

Miljarden dollars zijn van de markt weggevaagd als gevolg van deze correctie, die de markt een „bullish dumping“ noemt.

Het verwachte herstel wordt gezien als gezond voordat bitcoin, de grootste cryptocentrische munt, weer begint te stijgen naar zijn hoogtepunt van alle tijden.

Antoni Trenchev, medeoprichter en managing partner van Nexo in Londen, die zichzelf de grootste cryptokredietverstrekker ter wereld noemt, is er vast van overtuigd dat het nieuwe ATH hier zou zijn voordat 2020 voorbij is.

Bitcoin „zal tegen het einde van dit jaar 2020 zeker nieuwe hoogtepunten hebben“, aldus Trenchev in een interview met Bloomberg.

Zelfs de onbestede voorraad van mijnwerkers is sterk gebleven en is sinds de crash in maart met meer dan 10.000 stuks gegroeid, met momenteel 1,8 miljoen BTC, in afwachting van nieuwe pieken.

Op de grote stap naar de keerzijde, die de gastheer zei alleen maar betoogt dat Bitcoin niet noodzakelijkerwijs een zeer betrouwbaar toevluchtsoord is, legde Trenchev uit hoe „deze mentaliteit de reden is waarom de meeste mensen niet profiteren van bitcoin op de lange termijn“.

Hij gaat verder met te zeggen hoe wanneer Bitcoin een nieuwe recordhoogte bereikt, het „te duur“ wordt, en wanneer de markt een correctie van slechts 10% geeft „als een koopkans“, mensen het dood verklaren.

Grotere doelen stellen

Terwijl BTC op korte termijn boven de $20.000 zal gaan. Op lange termijn is zelfs $100.000 een reële mogelijkheid, volgens sommigen zoals Anthony Pompliano, de mede-oprichter van investeringsfirma Morgan Creek Digital.

„Ik denk niet dat het zo gek is om een $100.000 bitcoin prijs te zien tegen het einde van 2021,“ zei Pompliano in een recent interview.

„En als we grotere en grotere kopers blijven krijgen… als dit soort tips overgaat en het ineens een soort van consensushandel wordt, zou het me niet verbazen om iets te zien dat nog hoger is dan $100.000.“

Trenchev deelde ook hoe in de macro, bitcoin’s digitale goud verhaal sterker is dan ooit, en als bitcoin gewoon vangt als 10% van de totale markt cap van goud, zullen we op geen enkel moment op $ 50.000.

Zoals we in deze stierenrennen hebben gezien, blijft het aantal walvissen, die ten minste 1.000 BTC bezitten, zich steeds meer van het digitale kapitaal vergaren. Deze entiteiten hebben na meer dan vier jaar zelfs een nieuw record bereikt, zoals blijkt uit de gegevens van Glassnode.

En daarom wordt deze rally als „heel anders“ gezien dan de rally van 2017, toen de institutionele adoptie extreem laag was. „Het is heel, heel anders deze keer,“ zei Trenchev.

„Tot 80% van deze rally is te wijten aan slim geld,“ zei hij, en hij voegde eraan toe dat zowel institutionele beleggers als de retailsector hieraan deelnemen. Maar ondanks het feit dat het bijna 20.000 dollar is,

„het komt niet in de buurt van wat we in 2017-2018 zagen, waar je iedereen en hun oma hun creditcards op Coinbase had staan om hun bitcoin te krijgen.“

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert