Barkruk CEO verplicht zich om terug te keren naar ‚Ponzi Scheme‘ Bitcoin

Dave Portnoy, de oprichter van sportblog en nieuwssite Barstool Sports, heeft in 2020 een achtbaanrelatie gehad met cryptocurrencies. Als nieuwkomer aan de kant, is Portnoy regelmatig van Bitcoin-stier naar scepticus verhuisd. Nu lijkt hij gefixeerd te zijn op de laatste, en hij laat het de wereld weten.

Harde liefde voor Portnoy

Deze week nam Portnoy zijn anti-crypto evangelisatie mee naar een aflevering van The Pomp Podcast met Anthony „Pomp“ Pompliano. Deze laatste is een van de beroemdste crypto-liefhebbers, en hij organiseert regelmatig podcast afleveringen om meer mensen te overtuigen in de industrie.

In het interview legde Portnoy uit dat hij geloofde dat Bitcoin slechts een Ponzi-schema is. De CEO van het bedrijf voegde eraan toe dat, terwijl mensen kunnen handelen op het activum en aanzienlijke winst kunnen maken, de meeste zich richten op het niet achterblijven van de tas aan het eind van de dag.

Ondanks zijn geloof, bevestigde Portnoy echter dat hij nog steeds veel liefde heeft voor de toonaangevende cryptocurrency. Zoals hij uitlegde, zou hij proberen terug te gaan naar Bitcoin op een dag, maar niet nu. Portnoy voegde eraan toe dat hij voorlopig niet zoveel geld heeft als hij zou willen, omdat de meeste van zijn bezittingen zijn opgesloten in investeringen.

Een ruwe handelsgeschiedenis

Portnoy’s crypto handelsgeschiedenis is behoorlijk interessant geweest. Hoewel hij nooit echt een crypto liefhebber was, beweerde hij dat de miljardair Winklevoss-tweeling hem half augustus had overtuigd om het goed te proberen.

Toen hij begon te handelen, vulde Portnoy regelmatig zijn Twitter-volgelingen in over wat hij deed en hoeveel winst hij maakte. Op een gegeven moment kondigde hij aan dat hij in twee dagen tijd met ongeveer $100.000 was gestegen en voorspelde verder dat hij eind september een miljoen aan winst zou hebben geboekt.

Portnoy had een portefeuille geopend waarin Bitcoin en Chainlink waren opgenomen. Zijn Chainlink-aankoop kwam echter op de top van een bijna 1.000 procent rally, en de zeepbel dook al snel op.

Jammer genoeg kwam het allemaal neergestort dagen later. In een video legde Portnoy uit dat hij „geknoeid had met Bitcoin“ en dat hij nu duur betaalde. De belegger, die zichzelf „Dovey Day Trader“ noemt, vertelde zijn volgelingen dat hij $25.000 had verloren in de handel en dat hij wat tijd zou nemen voor de activiteit. Zoals hij uitlegde, begreep hij Bitcoin niet genoeg en had hij de fout gemaakt om te werken met de „fraudes“ bij Chainlink, die een pump-and-dump regeling uitvoerden.

„Ik ben eigenaar van de aandelenmarkt. Deze Bitcoin – ik vertrouw deze markt helemaal niet. Misschien ben ik er aan het eind van de dag wel uit, en kom ik nooit meer terug. Als Bitcoin-mensen mijn geld willen houden, kunt u beter vandaag de Bitcoin opbrengen, anders ben ik f****** uit.“

Portnoy bevestigde uiteindelijk dat hij en zijn $25.000 aan verliezen de Bitcoin-markt zouden verlaten en op zoek zouden gaan naar nieuwe mogelijkheden.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert