Decred, IOTA, Bitcoin Cash Prijsanalyse: 19 juli

Een groot deel van de altcoin-markt is teruggekeerd naar de norm van het volgen van Bitcoin’s gebrek aan beweging op de grafieken; veel van deze altsoorten registreerden eigen correcties. Echter, hoewel Bitcoin Cash en IOTA de afgelopen week aanzienlijke verliezen hebben geleden, was Decred’s zaak iets anders, waarbij de crypto in plaats daarvan een beetje aantrok.

Bitcoin Cash [BCH]

Bitcoin Cash, de populaire vork van ’s werelds grootste cryptocurrency, Bitcoin, merkte de afgelopen maanden een inconsistente prestatie op in de grafieken. Ondanks het feit dat BCH korte waardestijgingen registreerde, is de crypto altijd snel afgeschreven, net als op het moment van schrijven. In de afgelopen 7 dagen daalde BCH met meer dan 6% op de grafieken, ondanks het feit dat het zich leek te stabiliseren, op het moment van schrijven.

Als gevolg van de recente daling handelde BCH vrij dicht bij zijn steunniveau op de grafieken.

De stippelmarkten van Parabolic SAR waren ruim boven de prijskaarsen, wat de bearisiteit van de BCH-markt nog eens extra onderstreept. Wat nog erger was, was het feit dat de Relative Strength Index in de richting van de oververkochte zone op de grafieken ging.

Het was geen geweldige tijd om een BCH-belegger te zijn, wat blijkt uit het feit dat Bitcoin Cash op het moment van schrijven de enige onderpresterende Bitcoin Future vork in het ecosysteem was.

IOTA

IOTA, ooit een populaire steunpilaar van de top 10 van de cryptotheekmarkt, is dat niet meer, met de crypto die op het moment van schrijven wegkwijnt op de 25e. Net als Bitcoin Cash is ook de beweging niet uniform, met BCH die een reeks van kuif- en trogpatronen in kaart brengt. Sinds het bereiken van een hoogtepunt op de middellange termijn in de eerste week van juni is IOTA in een neerwaartse spiraal terechtgekomen, waarbij de crypto zijn verliezen nog niet volledig heeft hersteld.

In de perstijd weerspiegelden de recente bewegingen van IOTA die van Bitcoin, waarbij IOTA de afgelopen 7 dagen met meer dan 4,5% daalde.

De minimale volatiliteit in IOTA’s prijs gedurende de laatste paar dagen werd gedeeld door de Bollinger Bands-indicator, omdat de mond werd gezien als krimpend, op het moment van schrijven. Interessant is dat de instroom van kapitaal in de IOTA-markt, ondanks de ontoereikende prijsactie, gezond was, zoals blijkt uit de geldstroom van Chaikin.

IOTA maakte onlangs nieuws nadat het de lancering van Chronicle aankondigde, een instrument dat nodeoperators in staat stelt om transacties permanent op te slaan.

Verklaard [DCR]

Decred, de autonome digitale valuta met een hybride consensussysteem, stond op het moment van schrijven op de 55e plaats van CoinMarketCap. Verrassend genoeg was het 24-uurs handelsvolume echter aanzienlijk lager dan de volumes die door crypto’s eronder op de grafieken werden geregistreerd. In feite was het 24-uursvolume van meer dan $6M lager dan de volumes opgenomen door ABBC Coin, een crypto die op de 98ste plaats staat.

Ondanks het teleurstellende volume noteerde Decred wel enige winst in de afgelopen week, waarbij DCR met 3,54% steeg op de grafieken.

Terwijl de Awesome Oscillator de grootste dynamiek in de markt noteerde, zweefde de signaallijn net over de MACD-lijn op de grafieken.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.