Australske posttjenester tilbyr nå Bitcoin-kjøp

Et nytt og innovativt middel til å kjøpe Bitcoin har dukket opp i Australia, og landets posttjeneste har blitt en mulig kjøpskanal. Denne uken kunngjorde den lokale kryptobørsen Bitcoin.com.au at kundene nå vil kunne gjøre kryptokjøp på over 3500 australske postkontorer.

Forbedret kryptoadopsjon i Australia

Australia Post bekreftet også rapporten overfor flere nyhetskilder fra industrien. Posten bekreftet at den nå ville akseptere kontanter og kortbetalinger for kjøp av digitale valutaer via Bitcoin.com.au.

Innehaver Arians, administrerende direktør for Cremorne, Victoria-baserte kryptobørs, forklarte i selskapets kunngjøring at initiativet ville bringe krypto-eiendeler nærmere australiere.

Fra i fjor bekreftet en rapport fra det australske skattekontoret at mellom 500 000 og 1 million australiere allerede eier cryptocurrencies. Arians mener imidlertid også at samarbeid med en institusjon som er så legitim som posttjenesten, vil hjelpe flere mennesker til å føle seg komfortable med digitale eiendeler.

„For mange mennesker føles det å være tryggere enn å overføre penger på nettet å betale for Bitcoin på et postkontor i Australia, spesielt for førstegangskjøpere. Vi er stolte av dette partnerskapet og vil takke Australia Post for deres fortsatt åpenhet for nye teknologier, ”sa han delvis.

Det er uklart om kjøpene vil gjelde Bitcoin alene eller omfatte andre digitale eiendeler. Flyttingen øker imidlertid også antall lokasjoner som Bitcon.com.au-kunder kan gå til og kjøpe Bitcoin. Selskapet samarbeidet allerede med Blueshyft-nettverket for å tillate Bitcoin-kjøp på over 1500 lokasjoner over hele landet.

Enklere tilgang til digitale eiendeler

Flyttingen understreker også det som har blitt en trend for folk å gå til fysiske steder og gjøre kryptokjøp sømløst. I forrige uke krysset for eksempel antallet minibanker med minibanker (Bitcoin Automated Teller Machines) 8000 over hele verden.

I følge data fra sporingstjeneste Coin ATM Radar, er det nå 8.028 Bitcoin-minibanker i 73 land. Det er verdt å merke seg at over 6000 av disse er i USA. At ATM-tallet øker er likevel et oppmuntrende tegn.

Også LibertyX, en av de beste produsentene av minibanker for Bitcoin, kunngjorde nylig at den hadde inngått samarbeid med flere toppforhandlere – inkludert Rite Aid, CVS Pharmacy og 7-Eleven – for å la kunder kjøpe Bitcoin på deres lokasjoner. Utviklingen åpner i hovedsak over 20 000 steder for Bitcoin-entusiaster.

I en egen pressemelding forklarte LibertyX teknisk sjef og medgründer Chris Yim at flyttingen ble ansporet av et behov for å tillate kunder å kjøpe Bitcoin på kjente steder.

“Bitcoin er en av de mest spennende nyvinningene det siste tiåret, men adopsjonen har vært begrenset av tillit og tilgjengelighet. Vi ønsket å utvide fotavtrykket vårt slik at hvem som helst kan kjøpe Bitcoin på kjente steder de kjører eller går forbi daglig. ”

Som kunngjøringen forklarer, vil brukerne måtte installere LibertyX-mobilappen på telefonene sine og velge forhandlerstedet som de vil besøke før de kommer dit. Ved kjøpet må de også skanne strekkodene.

Kryptoholdere kan bruke mobil-appen Liberty til å kjøpe mellom $ 20 til $ 500 verdi av Bitcoin. For et lite gebyr behandler tjenesten transaksjoner på få minutter.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert